Hund, katt, fugl, kanin, hamster eller gullfisk?

Trenger du hjelp til pass av kjæledyret ditt?

Ta kontakt, så hjelper vi deg🙂.

Send oss noen ord  "her"  på tlf. 99 43 20 48 eller via

 Fornøyde hunde og katteeiere sier bla.:

 • «Det var en utrolig positiv kontakt du fikk med min lille, redde pus på 14 år. Har aldri skjedd før at hun godtar noen ved første møte. Du er virkelig en som kan dette med dyr. Imponerende! Du nyter stor respekt for den jobben du gjør og alle snakker fint om hvor flink du er. Du er en ekte dyrekjenner!». Hilsen Torun L.
 • «Førde Kjæledyrpass v. Bente Stensaker, er i særklasse når du skal på ferie og må ha noen til å passe hunden din. Her har hunden det godt, blir aktivisert og er en del av familien.Hunden er rolig og tilfreds når du henter den igjen.Kan absolutt anbefales !».  Hilsen Heidi F.Å.
 • «Godt for oss som elsker dyra våre å vite at dei er i dei beste hender. Det er dei hos deg Bente!. Ein blir kresen av pass av våre kjære bestevenner, når dei først har vært hos Førde KJæledyrpass». Hilsen Lindy V.
 • «Eit heilt fantastisk tilbod. Både til å ta hunden på tur når eigar har det travelt og til pass ei natt eller to. Mira, svart Schnauzer, trivst kjempe godt. Bente gjer ein kjempejobb med dyra våre»! Hilsen Atle F.
 • «Bente er eit funn!». Hilsen Berit G.
 • «Så fantastisk bra at vi har ei som deg, som kan forstå seg på så mange ulike raser og ser personligheten til hver enkelt hund». Hilsen Katrin B. R.
 • «Hunden min blir i ekstase når han hører bilen til Førde kjæledyrpass, så vet at han er i gode hender». Hilsen Ruth B.
 • «Du er en flott representant for alle som er glad i dyr. Du vet hvordan du skal stelle dem. Ikke rart du er populær. Dette kan du!». Hilsen Inger Johann H.
 • «Vi var svært fornøyde da Førde Kjæledyrpass passet kattene våre. dei hadde det som plommen i egget». Hilsen Ståle S. 

"Takk for kattepasset  av vår skye og engstelige katt. Vi ser entydig positiv forandring hos henne. Vi kunne ikke finne en bedre og tryggere løsning, hverken for katten vår eller for oss". Hilsen Katalin J.

     Du slipper å mase på venner, naboer osv. når du har Førde Kjæledyrpass tilgjengelig.

Du slipper å mase på venner, naboer osv. når du har Førde Kjæledyrpass tilgjengelig.


Tidligere Førde Hundelufting DA

Tidligere Førde Hundelufting DA

Birk & Aila
Birk & Aila
Balder på fisketur
Balder på fisketur
Janosch
Janosch
Mikkel
Mikkel
Kattepass
Kattepass