Kattepass

Pass av pus i sitt eget hjem 

Førde Kjæledyrpass tilbyr kattepass ved å komme hjem til pusen din for å gi den mat, friskt vann, kos og oppmerksomhet og ellers se til at pusen har det bra.

De fleste katter er svært hjemmekjære og vil nok trives best hjemme hos seg selv når du er bortreist noen dager på helgetur, ferie o.l. Det anbefales derfor at pusen din blir passet i sitt eget hjem. Katten er da i sine vante omgivelser der den føler seg trygg.

Hadde det ikke være godt å tenke på at det kommer noen innom og tar seg godt av katten din mens du er borte? Vanning av blomster og henting av post er inkludert i prisen om du ønsker det.

Ett besøk er på ca. 30 min.

Hjemmebesøk mellom eier, pus og kattepasser tas alltid før første passeperiode. 

 

 


 

Fornøyde kunder sier bla.:

  • «Det var en utrolig positiv kontakt du fikk med min lille, redde pus på 14 år. Har aldri skjedd før at hun godtar noen ved første møte. Du er virkelig en som kan dette med dyr. Imponerende! Du nyter stor respekt for den jobben du gjør og alle snakker fint om hvor flink du er. Du er en ekte dyrekjenner!"  Hilsen Torun L.
  • «Vi var svært fornøyde da Førde Kjæledyrpass passet kattene våre. Dei hadde det som  plommen i egget». Hilsen Ståle S.
  • «Kjekt å ha noen vi ser katten vår virkelig trives med. Takk for kjempegod hjelp».Hilsen Lene H.
  • «Anbefales på det varmeste» . Hilsen Gro Hilde B.

 


Ønsker du pusepass for kortere eller lenger periode er du hjertelig velkommen til å sende oss noen ord "her" på tlf. 99 43 20 48, Facebook eller E-post: post@kjaledyrpass.no


 

 

(Tidligere Førde Hundelufting DA)