Hundepensjonat, eller..

Hundepass i privat hjem- nesten som å være hjemme hos seg selv.

Hundepass i privat hjem- nesten som å være hjemme hos seg selv.

Hundepass i privat hjem 

Det er ikke alle hunder som er like komfortable med ordinære hundepensjonat.  Et alternativ til ordinært hundepensjonat er derfor hundepass i privat hjem.

Førde Kjæledyrpass har siste 15 årene tilbydt pass av hund i hundepasserens hjem. Oppholdet i vårt hjem skal være nesten det samme som å være hjemme hos seg selv.

Vi tilbyr hundepass for kortere og lengre opphold.

 Ps: Det er stor pågang på hundepass, så ta kontakt i god tid!

Ønsker du pass av hunden din er du hjertelig velkommen til å sende oss noen ord "her", Tlf. 99 43 20 48, Facebook eller via E-post: post@kjaledyrpass.no

Slik fungerer hundepasset

Hundepass i privat hjem nesten som å være hjemme🙂.

Her får hunden får bo i vårt hjem, dvs. enebolig med romslig hage og slipper dermed å sitte i bur.

Hunden din vil få min. 3 lufteturer pr. dag og får ellers delta i daglige gjøremål. Hunden blir selvsagt som en "del av familien" så lenge den bor hos oss. 

Oppholdet hos oss skal være "nesten" det samme som å være hjemme hos seg selv.

Eier blir fortløpende orientert om hvordan det går under oppholdet her via Messenger, sms o.l.

Møte mellom eier, hund og passer tas alltid hjemme hos Førde Kjæledyrpass før passeperioden. Hunden vil da føle seg tryggere når den kommer hit for å bo her.

Vi forutsetter at hundene er noenlunde greie familiehunder. Se også "praktisk info" i menyen ovenfor.

Dersom flere hunder skal bo her samtidig må hundene kjenne hverandre fra før.

Møte

Å overlate hunden sin til fremmede er av egen erfaring ikke alltid like lett. Derfor tar vi alltid et lite treff mellom eier, hund og passer hjemme hos Førde Kjæledyrpass. Hunden vil da føle seg tryggere når den kommer hit for å bo her hos oss. 

På møtet gjennomgår vi hundens rutiner, hundens adferd, dine ønsker osv. osv.

Hundepassere

På grunn av stor pågang vedr. hundepass har Førde Kjæledyrpass nå engasjert flere eksterne hundepassere som passer hund i sitt eget hjem.

Hundepasserne er bla. noen av våre aller første kunder, som ikke har egen hund lenger, men som har sagt seg villig til å passe hund for Førde Kjæledyrpass i ny og ne.

Dette er voksne, erfarne, hundevante personer som Førde Kjæledyrpass "går god for". Dersom jeg selv ikke har anledning å passe hunden din, så kan hundepasserne være ett godt alternativ. Hund og eier får naturligvis møte hundepasseren før passeperioden.

Førde Kjæledyrpass ordner med alt det praktiske rundt dette.

 * * *

VIL DU VÆRE HUNDEPASSER?

Pga. stor etterspørsel etter hundepass så søker vi flere hundepassere, som kan passe hund i sitt eget hjem. Du er: over 20 år, er snill, har erfaring med hund, bor i Førde og har ikke barn eller andre dyr i familien. Pensjonister/godt etablerte personer eller personer som er mye hjemme, oppfordres til å ta kontakt. Du blir ikke bundet til faste avtaler, men passer hund når du selv har tid og anledning. Du vil ikke ha noen utgifter i forbindelse med hundepasset. Førde Kjæledyrpass ordner med alt det praktiske rundt hundepasset.

Synes du dette høres interessant ut, så nøl ikke med å ta kontakt for mer info. Mail: post@kjaledyrpass.no, tlf. 99 43 20 48 eller p.m.

(Tidligere Førde Hundelufting)

(Tidligere Førde Hundelufting)

Frøya i hagen
Frøya i hagen
Loke på fisketur med hundepasseren
Loke på fisketur med hundepasseren
Pia slapper av i senga si
Pia slapper av i senga si
Roxsy
Roxsy
Olly
Olly